Seurakilpailut, haulikko 2004

Syyskuun kahdentenakymmenentenä päivänä ammuttiin Turku IPSC:n haulikkokilpailu. Kilpailu muodostui neljästä asemasta jotka Rinteen Tarmo oli suunnitellut ja esivalmistellut. Pystytys tehtiin muutavan ahkeran auttaessa. Lopputuloksiin otettiin vain kaksi asemaa illan tullessa liian pian. Kilpailu on Turku Practical Tournamentin osakilpailu. Kilpailuun osallistui 13 ampujaa joiden kaikkien tulokset laskettiin Standard-luokkaan.

Osuudessa 1 ammuttiin lavalta aukoista kahta kahden taulun ryhmää jotka sijaitsivat eri puolilla lavaa.

 2004_9R367.jpg (65023 bytes)

 

Osuudessa 2 oli popperi jonka kaaatamisen jälkeen näkyviin vilahti bonus-taulu josta sai korkeintaan 10 pistettä, mutta ei rangaistuksia. Tämän jälkeen sai lähteä liikkeelle aina rikelinjalle saakka. Välillä oli kolme platea ja kaksi pussissa olevaa savikiekkoa jotka voi ampua joko lähtöpaikasta tai teoriassa matkalla. Seinän takana oli muutama taulu jotka voi ampua joko barrikadin nurkalla tai matkalla seuraavan barrikadin luokse. Barrikadin nurkalla näkyi etu oikealla oleva taulu, mitä ei voinut ampua muualta. Viimeisen barrikadin aukosta näkyi taulu joka oli aivan maan tasolla todella lähellä. Barrikadin jälkeen oli vielä yksi taulu.

2004_9R372.jpg (65055 bytes)

2004_9R380.jpg (67699 bytes)

 

Osuudessa 3 oli salkku jonne ase laitettiin lipas paikoillaan, mutta virittämättä. Salkun avaaminen käynnisti viiveen jonka jälkeen neljä taulua putosi N/S-taulujen taakse lähes näkymättömiin. Ampumapaikkoja oli neljä siten että jokaisessa paikassa oli ainakin yksi sellainen taulu jota ei voinut ampua muualta, mutta toisaalta useita tauluja voi ampua useammasta paikasta.

Pimeyden yllätettyä en saanut ainuttakaan kuvaa osuudesta kolme. Anteeksi

 

Osuudessa 4 ammuttiin ahtaista väleistä kahta neljän taulun ryhmää.

2004_9R399.jpg (30942 bytes)

Meni hiukan pimeäksi. Suurin osa ampui taskulamppujen valossa. Matkaa oli liian paljon alle 8 mm:n hauleille, ilmoinen heläys ilmoitti osumasta, mutta taulut eivät värähtäneetkään. Kilpailusta  poistettiin kaksi viimeistä asemaa pimeyden oltua ampujia nopeampia

 

Tulokset:

Lopputulos