Seurakilpailut, kivääri 2004

Syyskuun kolmantenatoista päivänä ammuttiin Turku IPSC:n kiväärikilpailu. Kilpailu muodostui neljästä asemasta jotka Rinteen Tarmo oli suunnitellut, esivalmistellut ja käytännössä lähes yksin pystytti. Kilpailu on Turku Practical Tournamentin osakilpailu. Kilpailuun osallistui 13 ampujaa joiden kaikkien tulokset laskettiin Standard-luokkaan.

Osuudessa 1 ammuttiin lavalta aukoista kahta kahden taulun ryhmää jotka sijaitsivat eri puolilla lavaa.

Osuudessa 2 oli popperi jonka kaaatamisen jälkeen näkyviin vilahti bonus-taulu josta sai korkeintaan 10 pistettä, mutta ei rangaistuksia. Tämän jälkeen sai lähteä liikkeelle aina rikelinjalle saakka. Välillä oli kaksi taulua jotka voi ampua joko lähtöpaikasta tai matkalla. Seinän takana oli muutama taulu jotka voi ampua joko barrikadin nurkalla tai matkalla seuraavan barrikadin luokse. Barrikadin nurkalla näkyi etu oikealla oleva taulu, mitä ei voinut ampua muualta. Viimeisen barrikadin aukosta näkyi taulu joka oli aivan maan tasolla todella lähellä. Barrikadin jälkeen oli vielä yksi taulu.

 

Osuudessa 3 oli salkku jonne laitettiin lipas. Salkun avaaminen käynnisti viiveen jonka jälkeen neljä taulua putosi N/S-taulujen taakse lähes näkymättömiin. Ampumapaikkoja oli neljä siten että jokaisessa paikassa oli ainakin yksi sellainen taulu jota ei voinut ampua muualta, mutta toisaalta useita tauluja voi ampua useammasta paikasta.

2004_9R255.jpg (53678 bytes)

2004_9R265.jpg (57343 bytes)

2004_9R278.jpg (54769 bytes)

Lähellä olevia tauluja ammuttaessa luodit osuivat loivassa kulmassa maahan. kiimmokkeiden vähentämiseksi osuma-alueille kaivettiin kuopat ja niistä saatava maa nostettiin valliksi kuopan takareunalle. Näihin suojiin pysähtyivät luodit.

 

 

Osuudessa 4 ammuttiin ahtaista väleistä kahta neljän taulun ryhmää.

2004_9R280.jpg (41502 bytes)

Mikon tyylinäyte vasemmalta puolelta ampumisesta, mutta kummalla silmällä Mikko tähtää?

 

 

Tulokset:

Lopputulos