2008 TCC-Cup
XX TCC-Cup
Kilpailut on pidetty hyvässä säässä ja mahtavalla fiiliksellä. Kiitos kaikille, niin kilpailijoille, kuin kilpailun rakentajille. Oli jälleen mahtava olla kanssane ja hienoa tavata pitkästä aikaa monia sellaisia kavereita joita ei ole nähnyt vuosiin ja tutustua uusiin hienoihin ammunna harrastajiin. Alla niin kokonaiskilpailun kuin AM kisan tulokset.
JP
Osallistumismaksuista

Hämmästyttävät 32 ennakkoon ilmoittautunutta ei ole maksanut kilpailumaksuaan. Johtuuko tämä mahdollisesti NORDEAn (vai Sampoko se oli?) taannoisesta hässäkästä, en tiedä. Ennakkoon ilmoittautuneet voivat vielä vahvistaa osallistumisensa maksamalla normaalin osallistumismaksun 40 € mahdollisimman nopeasti. Ryhmäjako on tehty nyt tiedossa olevien maksaneiden ampujien mukaan joten sekaiseksi menee. Onneksi Loimaalla välimatkat ovat niin lyhyitä, ettei kimppakyytejä kilpailualueella tarvita.

27.5.2008 JP

Perustiedot kilpailusta

Turku IPSC ry toivottaa ampujat tervetulleiksi XX Turku CC Cupiin. Kilpailu koostuu viiden eri aseluokan Standard-, Modified- Open, Production ja Revolver-luokan kilpailuista. Kilpailut ovat avoimia, luokittelukelpoisia II luokan pistooli-Practical kilpailuita.

Osallistumisoikeus kilpailuun on kaikilla Suomen Ampujainliiton voimassa olevan lisenssin omaavilla turvallisten ampujien listalla olevilla ampujilla. Lisenssi on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailut järjestetään Loimaan Laukojien ampumaradalla Loimaalla. Kilpailun ilmoittautuminen alkaa 8.6. kello 7.30 ja päättyy kello 8.15. Kilpailu koostuu 8 osuudesta ja kokonaislaukausmäärä on noin 125 + pf.

Kaikkien viiden aseluokan kilpailuissa palkitaan kolme parasta edellyttäen, että aseluokassa on vähintään kuusi ampujaa ja lisäksi sarjoissa Naiset, J, Senior ja Super Senior palkitaan sarjan paras. Maksimi osallistujamäärä on 80.

Kilpailun johtajana toimii Niku Vainio, ratamestarina Rami Vuorinen, tulospalvelusta vastaa Kalle Tuulos.

Ilmoittautumiset 9.5. mennessä osoitteella: tipsc@co.inet.fi tai postitse Juha-Pekka Vuorinen, Pohjankulma 3, 20300 Turku.

Perille saapuneet sähköposti-ilmoittautumiset kuitataan. Osallistumismaksut 40 euroa 9.5. mennessä Turku IPSC ry:n tilille TOP 571158-561118. Maksukuitti tai sen kopio on esitettävä viimeistään kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautumismaksu on 60 euroa.