X Turku CC-Cup

Tänä vuonna Kilpailut järjestettiin jo totuttuun tapaan kesäkuun alussa Koski Tl:n reserviläisten ampumaradan maastossa.

Uutta kilpailussa oli se, että ensimmäistä kertaa Suomessa luokittelukelpoise(i)ssa kilpailuissa järjestettiin kaikkien aseluokkien kilpailut erikseen omina kilpailuinaan. Aikaisemmin on järjestetty vain yksi yleiskilpailu jossa sitten on normaalisti jaettu luokkapalkinnot erikseen eri aseluokille.

Kilpailuun osallistui 91 kilpailijaa joista Standard-luokassa 53, Modified-luokassa 7 ja Open-luokassa 21 ampujaa. Modified-luokka osoitti hienoista kasvua viime vuotisesta kun taas Open-luokka näyttää kutistuvan pahasti kokoon.

Toimitsijoita oli paikalla varsinaisena kilpailupäivänä 25 henkeä joilta kaikilta homma luonnistui hienosti. Ja koska yksilötoiminta oli onnistunutta myös kokonaisuus toimi hyvin. Niin valmistelut, itse kilpailu, kuin purkutyöt sujuivat vauhdilla ja mallikkaasti. Lienee ensimmäinen kerta seuramme historiassa isossa kilpailussa kun tuomarit ovat ampuneet osuutensa ennen ilta seitsemää ja itse kilpailukin loppui arvioituun aikaan.

Open-luokan  kilpailun voitti Harri Pesonen (yllätys?), Modified-luokan kilpailun voitti Stefan Borgström ja Standard-luokan kilpailun Olavi Vähäkallio (yhtä suuri yllätys?)

 

O