TIPSC Turku IPSC ry

TIPSC Turku IPSC ry

TIPSC Turku IPSC ry

TIPSC Turku IPSC ry

Responsive Slider
Kuinka päästä mukaan harrastamaan Practical-Ammuntaa Turku IPSC ry:ssä?

Hyvä, tunnet siis kiinnostusta Practical-ammuntaa ja seuraamme kohtaan. Mutta miten mukaan?


Perusvaatimuksena on hyvämaineisuus ja Suomen kansalaisuus. Seuraavana on se, että tiedämme sinut turvalliseksi ampujaksi ja että osaat käsitellä asettasi sekä toimit niiden sääntöjen mukaan joita me lajimme harrastajilta vaadimme. Käytännössä ainut tapa osoittaa nämä on osallistua Practical-ammunnan peruskurssille.


Entuudestaan TA-listalla olevalta voidaan vaatia että hänellä on liittyessään voimassa oleva aselupa.


Painavista syistä seuran hallitus voi joistain vaatimuksista tinkiä. Esimerkkinä vaikka Suomeen muuttava Practical-Ammunnan harrastaja, jolla on jossain muussa maassa voimassa oleva aseen hallussapitolupa (tai vastaava).


Practical-Ammunan peruskurssilla opetamme Practical-Ammunnan keskeiset säännöt, koulutamme aseen turvallisen peruskäsittelyn, sekä kouluksen jälkeen punnitsemme uuden harrastajan kyvyt toimia turvallisesti ja lajin mukaisesti.


Turku IPSC:n peruskurssin osallistumisvaatimuksena on Suomen kansalaisuus, hyvämaineisuus ja aselupakelpoisuus sekä se että ko. henkilöllä on kaksi Turku IPSC:n jäsentä suosittelijoina. Lisäksi voidaan vaatia hakijaa toimittamaan poliisin laatima rekisteriote josta tulee ilmetä, ettei henkilöllä ole esteitä aseluvan saantiin.


Kun olet kurssisi käynyt ja tiedämme että käsittelet asetta siten että uskallamme olla sinun ja aseesi kanssa luodin kantaman päässä niin sinulla on mahdollisuus anoa seuramme jäsenyyttä.


Peruskursseja järjestämme tarpeen mukaan. Ennakkoilmoittautumisia otamme aina vastaan ja keräämme listaa jolle ilmoittautuneille ilmoitamme erikseen, kun kurssin tarkka aikataulu, hinta jne. on päätetty.


Kerro itsestäsi hieman kuten:

  • nimesi, ihan totta kaikki eivät kerro edes sitä ilman kysymistä,
  • syntymäaikasi,
  • osoitteesi,
  • puhelinnumerosi,
  • onko Sinulla entuudestaan aseita, jos on niin millaisia,
  • miksi olet kiinnostunut Practical-ammunnasta, hiukan muutakin, mitä nyt tulee mieleen.

Ilman edellä mainittuja tietoja tulleet mailit joutuvat kadotukseen ilman lisäkyselyjä.


Ajankohtaisimman peruskurssin ilmoitus